Leiding geven aan eigenwijze professionals

Stel u eens voor hoe het zou zijn om weer voorop te lopen in uw werk en met uw bedrijf. Wat zou u dan denken, voelen en ervaren? En wat houdt u tegen om leiding te nemen over uw activiteiten? Om uw eigen weg in te slaan? Wat heeft u daarvoor nodig onderweg? Sta even stil, adem in en uit, en ontdek wat u beweegt, zet die volgende stap en loop (weer) voorop! 

U wilt het beste uit uw werknemers halen. En niet alleen om het beste uit uw mensen te halen, maar ook om een goede omzet te kunnen realiseren. Dan loopt u de kans om tegen de houding van individuele werknemers aan te lopen.

U weet dat uw werknemers hart hebben voor de zaak, maar zij pakken het nou net aan zoals u het niet wil. Hoe kunt u dit veranderen? Hoe kunt u gebruik maken van de kwaliteiten die uw mensen in huis hebben? Hoe haalt u het maximale uit uw werknemers?

Zomaar wat steekwoorden:

 • leiderschapsvaardigheden,
 • teammanagement,
 • probleemhantering,
 • beslissen,
 • projectmanagement,
 • tijdmanagement,
 • stressmanagement,
 • communicatieve vaardigheden,
 • creatieve oplossingen,
 • leervaardigheden,
 • effectiviteit.

Neem even afstand in een andere omgeving, met een ander ritme van de dag. Met elkaar werkend aan uw weg om met uw bedrijf weer voorop te lopen? Dat Kan!

B-On-The-Move organiseert met regelmaat managementseminars o.a. in de Bourgogne in Frankrijk of in de Hunsruck in Duitsland. Te midden van kabbelende beekjes, glooiende landschappen, uitgestrekte bossen en idyllische dorpjes verblijft u in een 18e eeuws kasteel of in een prachtig hotel. Door de bijzondere manier van werken zorgen we dat de materie beklijft.

Het welslagen van deze zoektocht valt of staat met het vermogen om kwaliteiten te herkennen en met de bereidheid vervolgstappen te ondernemen en de consequenties hiervan te aanvaarden.

In al onze trajecten worden door u als werkgever de thema’s en leerresultaten aangegeven, maar ook door elke individuele deelnemer. Uitgangspunt voor de inhoud van elk traject is de vraag wat een deelnemer wil kunnen, en wat hij hiertoe dient te leren.

2 reacties op “Leiding geven aan eigenwijze professionals

 1. laura kors schreef:

  Beste meneer Brand, voor een rubriek in het programma Radio EenVandaag interview ik mensen over een object/lied/product/historisch moment dat hen aan vroeger doet denken, kortom jeugdsentiment dus. Ik kwam op uw blog terecht en vroeg me af of u wellicht zou mee willen werken.

  Hartelijke groet,
  Laura Kors
  Verslaggever Radio EenVandaag
  0612520324

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.