Team- en businessmentoring

Als werkgever is er u alles aan gelegen een team van werknemers om u heen te hebben die er voor gaan. Niet alleen omdat u het belangrijk vindt te investeren in menselijk kapitaal, maar bovenal omdat u koerst op een optimaal bedrijfsresultaat. Goede opgeleide en gemotiveerde werknemers zijn hiervoor een voorwaarde om dit te kunnen realiseren. Het is dus belangrijk, zelfs noodzakelijk dat u de professionele kwaliteiten en competenties weet uit te nutten. Echter naast professionele vaardigheden geldt ook de persoonlijke houding van uw mensen als kritische succesfactor. De persoonlijke houding van een individu vormt immers de basis voor diens professionele handelen.

Voor onze mentoring en coaching maken we gebruik van niet alledaagse middelen. Wij staan bekend om onze pepersessies waarbij zonder omhaal wordt verteld wat beter kan. U gaat met concrete acties en input naar huis. Hiervoor zetten we indien noodzakelijk honden en roofvogels in, gaan een lang traject wandelen of stappen we met de betreffende groep of individu een horecaomgeving in om middels deze werkwijze de figuurlijke spiegel voor te houden.

Ontelbare metaforen zijn mogelijk en versterken thema’s zoals communicatie, leiderschap, durf, anticiperen, samenwerken, vertrouwen, verandering. Echter zorgen wij dat dit praktisch vertaald en zichtbaar is. Een blijvend leermoment.

Luisteren. Luisteren is meer dan horen. Luisteren is tijd durven verliezen. De tijd nemen om klanten te horen, te ondersteunen. Niet in een opgedrongen tempo, maar gericht op kwaliteit en dienstbaarheid. Gericht op het komen tot een bruikbare oplossing voor de klant als mens.

Wij zoeken de beweging, de creativiteit en de kwaliteiten in mensen. Er wordt gestuurd op creativiteit in het proces en de ontwikkeling daarvan. De houding daarbij:

  • Openheid
  • Eerlijkheid
  • Warmte
  • Vrijheid
  • Spanning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.