Verhuismanagement, wat is dat?

Verhuismanagement

Pas wanneer een verhuizing zich aandient, realiseren veel bedrijven hoe goed hun facilitaire processen georganiseerd zijn: de bereikbaarheid van het pand is goed, de receptie is bemenst, telefonisch is het bedrijf goed bereikbaar, de catering verloopt vlot en klantvriendelijk. Maar hoe organiseer je deze zaken als er verhuisd moet worden? Wij hebben ruime ervaring met complexe verhuizingen. Een verhuismanager van B-On-The-Move neemt zorg uit handen door de volledige regie, de coördinatie van ’-en aansturing tijdens-‘ het totale verhuistraject over te nemen. Dit doen wij met de uiterste zorg, met het oog op de mensen, de kosten en de processen.

Verhuismanagement wil dus zeggen dat de verhuismanager als een spin in het web alle relevante zaken coördineert en aanstuurt. De verhuismanager adviseert in inhuizing van nieuw of bestaand meubilair, adviseert in het opzeggen van contracten of het aangaan van contracten, in migratie van de ICT, in het inlichten van de klanten, in het voeren van een nieuwe huisstijlen, bij aankoop van meubilair, in het geven van Arbo-advies zoals een RI&E en werkplekonderzoek. Zaken waar de verhuismanager goed van op de hoogte is.

Maatschappelijk verantwoord

Tijdens complexe verhuizingen waarbij oude inventaris moet worden afgevoerd zoekt B-On-The-Move naar een maatschappelijk verantwoorde herbestemming. In opdracht van Intentum Projekt verzorgden wij geruime tijd het verhuismanagement bij de gemeente Dordrecht. Tijdens één van de grote interne verhuizingen, de Sociale Dienst Drechtsteden, is er voor gezorgd dat 350 werkplekken werden vervangen door nieuw meubilair. Het oude overtollige meubilair kreeg een herbestemming bij het Caribbean Development Institute Suriname, het Ministerie van Onderwijs & Volksontwikkeling Suriname en het Consulaat van Suriname te Amsterdam.

Vertrouw uw zorg in onze handen. U kunt van ons op aan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s